Ами колега Yavor , случайно ако дойдат навреме и ти останат 2 в повече се обади насам , че от моята поръчка в момента чакам да видя какво ще стане . Много се нервя , че ми изтече протекшъна , а чакам още 2 емблеми да пристигнат от едната пратка ( малко се попрецаках с емблемите от 3 пристигна само 1 ) .
Известие
Collapse
No announcement yet.
Подмяна на предна емблема на 159
Collapse
X
-
Евала Явка! Ще има емблеми
Ако някой се реши да поръча капачки за джантите и аз съм в кюпа....Тъй че вече сме двама с колегата svetlin penev.Alfa Romeo 159 1.9 JTDm, SW, Lancia Delta II 1,6
".... 150 На превала Ляв 5 и веднага Десен 5! спирай, че си ебало майката за Ляв 2 на скок !!!ХОРАТА... "
Comment
-
Викай аз се включвам с един комплект, а ако останат и два мога да взема. Каква е ориентировъчната цена на комплекта?Alfa Romeo 159 1.9 JTDm, SW, Lancia Delta II 1,6
".... 150 На превала Ляв 5 и веднага Десен 5! спирай, че си ебало майката за Ляв 2 на скок !!!ХОРАТА... "
Comment
-
4бр метализирани стикера са 6 долара - 10лв.
http://www.aliexpress.com/item/NEW-W...913129429.html
4бр направо капачки лягат към 10 долара.
Естествено като се поръчва по-недро цената пада под 2 долара за брой.
Гледам 100 броя могат да се поръчат за 190 долара, което е по 3лв и стотинки за бройка или има няма 15лв на кола.
Така че в OLX ако има за 18лв, цената е направо отлична, като се има предвид че го няма чакането и риска...
Дай да я видим тази обява!Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Comment
-
Не змам с какво качество са
http://olx.bg/ad/alfa-romeo-55-60mm-...tml#45ffa7f99a
http://store.emk-33.com/product/9531...broya-k-t.htmlAlfa Romeo 159 1.9jtdm EX
Comment
-
Дългоочакваните емблеми най сетне дойдоха - точно докато се борех с китаеца да ми върне парите...
Даже с колегата си сменихме набързо емблемите пред офиса.
Не е нужно нищо - само внимание, тънка отвертка ( ние ползвахме една зъболекарска шпатулка), спирт за почистване на старото двойно лепящо и 10 минути свободно време. Без да се разглобява - подпъхва се нещо под старата емблема и бааааавбно се отлепя. За нас беше бонус, че колите бяха напечени. Може би ако се нагрее със сешоар ще излезе супер лесно.
Самите емблеми са добри, цветовете са хубави - не са 101% фабрични, но са много хубави.
Мога да ви снимам как стоят на колата.
20бр емблеми ми струват 85-6 лева с банковите такси, ще трябва и малко опаковачни материали да си купя - така че 5лв на еблема е разумна цена за мен.
Имаше един списък - може да почнете да ми пращате адреси за ЕКОНТ - ще ги пускам от офис, за да ви е по евтино - имам офис попът към къщи.
Достатъчно е да ми пратите Офис на ЕКОНТ в даден град, имена и телефон. Транспорта ще е за ваша сметка - вероятно 2-3лв - ще ги пускам като пощенски.
Най интересното е че тези 20 дойдоха - имам и още 50 на пътЯвно ще се почва бизнес по принуда...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
Comment
-
Ето го първоначалния списък:
Yavor - 2 + 2 ( сетих се че и на 147цата са за подмяна)
Alex053 - 2-3
Lunov - 2
Vovata - 2
Rosenvn -1
alfageorgi - 2
angelovi69 - 2
sasho_n2 - 1
За колегата ми - 2бр
И още хора проявили интерес:
czd - 1br
damyanov - 2br
Апропо - ще ходя на Калояново тази неделя (31.5.15) - ако някой идва - може да си ги вземе лично.
Ако за някой не стигнат -следващата партида е на път!
Нея съм доплатил за Сингапурски пощи - тя ще дойде бързо.Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
Comment
-
Първоначално публикувано от angelovi69 Покажи съобщениеЯвка, моите 2 емблеми ще взема в неделя на Калояново.Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
Comment
-
Първоначално публикувано от Yavor Покажи съобщениеЕто го първоначалния списък:
Yavor - 2 + 2 ( сетих се че и на 147цата са за подмяна)
Alex053 - 2-3
Lunov - 2
Vovata - 2
Rosenvn -1
alfageorgi - 2
angelovi69 - 2
sasho_n2 - 1
За колегата ми - 2бр
И още хора проявили интерес:
czd - 1br
damyanov - 2br
Апропо - ще ходя на Калояново тази неделя (31.5.15) - ако някой идва - може да си ги вземе лично.
Ако за някой не стигнат -следващата партида е на път!
Нея съм доплатил за Сингапурски пощи - тя ще дойде бързо.Alfa Romeo 156 2.4JTD , 156 SW 2.4 JTD ,156 SW 1.9 JTD , 156 SW 1.9 JTD Q4 ,147 1.9 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от alfista 96 Покажи съобщениеШа имаш ли място от бира и пържоли в колата та да вземеш и емблемите?
Вова - да дам твоите на на някой друг, а на тебе от следващата партида?
Ето и снимки как стоят на кола - моята и на колегата.
Аз съм доволен.
Вероятно оригиналните ще стоят по.. благородно, някак си - имат един дебел лак отгоре, който тези нямат, но цветовете са точни.Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
Comment
Comment